söndag 1 november 2015

Halloweenfest, spökrunda ,film,övernattning och kullerbytta..

Blev jättelyckat igår med tjejernas halloweenfest . De pynta och sminka sig själva och var jätteduktiga på det. Bästa grannen och kollegan var schysst att låna ut lite dekoration iform av lycktor och girlanger .. 
Grabbarna hade i uppgift att skrämmas .. Fixa dom galant. 
#scarryfamily 

De var tot 14 spöken som intog källaren.. 
De bjöds på välkomstbål,, färgad pasta och köttbullar till mat, halloweenkakor till efterrätt . 

Under dagen fixade barnen även till årets pumpor . Lurres och Erics pumpa var tyvärr lite rutten så locket pajja.. Men vi satte dit en frilla istället så blev det kanon 

Efter alla käkat stack jag med lurre och Eric för att gömma oss i skogen.. Fredrik tog med sig hela gänget på en spökrunda.. Han berätta den hemska berättelsen om Vera Svensson som blivit mördad just här i Össjö skog , för exakt 100 år sedan... Gissa om alla blev livrädda.. Hehehe... Lucas och Eric låg bakom stenar, kasta pinnar och skrämdes vid gravplatsen .. Skitroligt.. Jag satt med som moraliskt stöd..

När alla kom tillbaka var de drygt 2h kvar.. Det dansades, sågs på film och snurrades flaska.. 

Några stannade över här inatt.. Och senare på kvällen såg en riktig skräckis.. "Paranormal activity" tror jag den heter..  De satt ihopsurrade i soffan och var på helspänn .. 

Tyvärr skedde en liten olycka oxå... Lucas snubbla i trappan ,,gjorde en kullerbytta,,slog armar, ben och huvud.. Inga brutna ben tack och lov! Men var såklart rejält skärrad och fick ont.. 
Han och Eric skulle gå ner och skrämma de andra ,, så gilla fötterna in i varandra och han for iväg.. De gjorde riktigt ont i mitt mammahjärtat ... Detta skriket av panik och smärta... Usch!!! Man hinner tänka otroligt mycket på få sekunder... 
Trösta honom ett bra tag,,och plåstrade om honom .. Han blev mest rädd.. Stackaren..❤️❤️❤️ 
Nu är alla våra plåster slut.. Så idag får ingen skada sig! 

Blev ganska sent inatt.. Vi kom i säng närmre 02:00.. Då sov de flesta... Sist i säng var lurre och Eric .. Vet inte när de somna,,de har sitt sovrum rakt ovanför mig och Fredrik så jag hörde dom en stund innan jag själv somna .. Tonåringar... Hehehe.. Men de är ju såhär de ska vara när de är lov😀 


Deras rum blev super... Förutom vi saknar ett skrivbord åt en dator.. Vi ska lösa detta inom kort,,samt sätta ben på sängarna .. Undertiden löser vi det på bästa sätt såklart ❤️ Lurre har jätteskärmen Arne .. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar