söndag 5 augusti 2012

Ångestdag & försvunna dojjor

Ååååååh... Så var söndagen kommen... Jag kommer tycka synd om mig själv precis hela dagen... I morgon är det dax.. Jobb, Jobb & Jobb.... Känns vemodigt.. Vill inte semmen ska vara slut redan.... Men jag får väl tänka i andra banor.. Att jag vänder blad i boken, och startar mitt fortsatta sunda liv.. Jag gjort massa utsväningar denna semestern med att "fuska" rejält med gotter och massa annat... Inga points är räknade på flera veckor!  Dock har jag kommit igång med övningar från sjukgymnasten, så det känns okej.. Jag vet inte om jag ska vara lite " busig" i morogn och prova jogga en sväng på slingan.... där är det ju mjukt underlag... Men jag vet inte om jag vågar... Tänk om allt blir pannkaka... Kanske väntar tills jag ska på återbesök och kolla så jag "får" prova..

Sen har jag ett mysterie här hemma med... mina gympapjux är spårlöst försvunna... Vet INTE när de sågs sist... Borde vatt för 2v sedan... Nu finns de inte här.. Jag har letat & letat utan resultat. Jag är verkligen expert på att " städa undan" saker och ting,,, sen hittar jag inget... Borde jag sluta städa??

Lucas ligger i soffan och äter sen frukost.. och tittar på en "julfilm" Tomtetass. Jag fråga varför han ser en film om tomtar mitt i sommaren... Svaret var enkelt : -Mamma, det regnar ju ändå ute, så det är ju ingen sommar mera!
Jaha.. okej okej....
Åt lite knäcke till frukost, men ½ avokado på samt lite naturell yoghurt.. 9 points. Whaaaaat??? Nu har jag 15 kvar idag bara.... Får bli en snålfika i em och restrerande till kvällsmaten, Fläskfilegryta m ris... Nu ser man med blotta ögat hur mycket mer man ätit om dagarna.. Wojne wojne, dax att örfila mig själv.... smygstartar idag med ordentligheten  för att ta supertag i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar