fredag 24 mars 2017

Ska man skratta eller gråta?

+ 0,6 kg.... Hur e de möjligt? Jag har skött mig,,, rört på mig 3 ggr per vecka de senaste 2 veckorna, svettats som en häst...  ätit bra, och innan kl 18 om kvällarna , inget pms eller så..... över 10000 steg 4 dagar i veckan, vilket är dubbelt så bra gentemot 1 mån sen...... Så Vad händer??????????????????????? Jag hade verkligen förväntat mig/sett fram emot att komma ner på vikten jag var i oktober månad, när jag vägde som minst 2016.. Men fuck allt, fuck på precis allt.... lönt man kämpar???????????? Nu är precis hela min helg raserad... spelar ingen roll om de är solsken och 25gr varmt, eller 17 minus och snöstorm.. pisspotta på allt ändå. 


Ska köpa ny våg kanske,,,och hoppas på de finns bättre... för denna måste ju vara ur funktion...!! 
Jag är så jäkla sifferfixerad. Men de e ju vågen man går efter .. och DET ÄR VIKTIGT FÖR MIG MED SIFFROR,,, har alltid varit och kommer alltid att vara. 

+0,6....... ska man skratta eller gråta....... Nu har jag närmre 8 kg att bli av ned istället för 7... 

Nu ska jag tjura vidare i 20 min till,,,, sätta mig på balkongen och ladda batterierna i dessa fantastiska minusgrader ,,,, sen åka till jobb,,,klistra på ett fejtleende och jobba gärnet.Blir någ en pizza till lunch....  Ikväll får de bli ett 200g marabou till kvällsmat,,,med ett glas rött....somna i soffan innan kl 20,,,  Yepp, så får de bli ! 
Bitter- Jag? Ja lite i ena kanten :) 



fredag 17 mars 2017

De blev minus

Idag blev de äntligen ett minus på vågen . Yeeej . Minus 0,5 från förra fredagen ! 

Står ändå och stampar på de siffror som funnits med sen i november/december,,då jag släppte allt ....  När jag gått ner 1,3 kg till, så är jag under de jag vägde i oktober iaf. och då kommer de kännas bättre i min hjärna 😀 Denna gången på vv går de inte lika snabbt som de har gjort....  Jag har 2,2 kg kvar till mitt första delmål.. Har inte bestämt min belöning ännu... Kan bli nya naglar el en ansiktsbehandling ,,, vi får se.... 
Sovmorgon idag... gött... ska väcka Lurre om 10 min... Hans tåg går 8:41 idag.
Själv ska jag på nån utbildning idag mellan 10-12,,, om Agilt arbete.. Kan inte så mkt om det... kanske blir kul. Alla i Ängelholms kommun ska gå den. 

Ikväll blir de flygande Jakob till middag,,, sååååå gott! 

onsdag 15 mars 2017

Jag överlevde natten

Träningsvärk 2.0 idag... absolut,,, men inte i den utsträckningen jag tänkte igårkväll hehehe.. Så jag agerar chaufför idag som vanligt till tåget :) 
Ont i armar och bröstmusklerna.. men jag är rörlig. Nu en liten frulle innan de e dax att kicka igång dagen. Äggamacka och ingefäravatten . 

tisdag 14 mars 2017

Chockar omvärlden

Idag har Fru Frank Andersson gjort något hon inte någongång tidigare gjort.... Jag styrketräna i morse i 45 min,,gick på gå bandet i 20 min i rask takt ....
For till jobb,,,jobba,,,hämta Lurre vid tåget 16:15,, hem,,, laga middag,,,,sen for jag in till Friskis iiiiigen,,,,till 18:30... tog inte passet jag nämnde igår,,,utan jag och Lina körde ett skivstångspassFlex 70 min...Tänkte vi till innan vi boka om? Nopp.... viste vi vad flex innebar? Nopp... hehehe,,,, och vi boka om för tiden kl 17 passa oss inte bra, blev stressigt.... I 70 min svettades vi i massor,, först 45 min med stång och vikter,,,sen 30 min flex..

Flex funktionell träning med fokus på rörlighet

Träna och utmana din funktionella rörlighet, den naturliga flexibilitet din kropp behöver. Du mjukar upp och sträcker ut dina muskler en i taget, eller i totala övningar för hela kroppen. Träningen är fokuserad med dynamiska, tydliga och energifyllda övningar.

Passet vänder sig till dig som är igång och tränar och vill komplettera med träning för din rörlighet.



OMFG... !!!! Kommer jag kunna gå i morgon??? Näää,,,mest troligt inte... jag kommer nog vara förlamad i armarna...Hohohohoooooo... Fredrik kommer få bära upp mig och hålla min kaffemugg, mata mig, klä på mig,,, ..Lucas kommer få köra bilen in till tåget och jag kommer ligga raklång i baksätet och åja mig ( lika bra han får övningsköra redan..) sen tar jag färdtjänst upp till jobb,,, där kommer sen mina kollegor att serva mig med allt som behövs hehehehehe.... 


Jaja,,, jag har utmanat mig själv nu i 4 mån,,, och bara tisdagar de blir dubbelpass,,, de får svida nu i början... vill man bli fin får man lida pin enl de gamla talesättet.... 
I morgon blir de nog crosstrainern istället för gymma, vill testa de med... sägs vara bra,,, Nu måtte de väll hända lite på vågen på fredag!?!? Kan ju inte stå stilla... hit med lite minus . 



måndag 13 mars 2017

Plus minus noll och gymkort

Tredje veckan med samma vikt,,,, Plus minus noll 3v på raken... På riktigt,,vad e de med kroppen? 
Att jag är äldre och över 40 köper jag inte,,, de funkar på äldre än mig, vecka efter vecka,, punkt och slut! Vänder dock allt nego till något positivt hehehehe ... och i detta fallet : det kunde vara värre,,de kunde varit plus 3v på raken... Bara att härda ut,, kötta vidare! 

Och kötta gör jag redan i morgonbitti ,,,typ 07:05... Då befinner sig minsan fru Frank Andersson på gymmet ... jodåsåatte,,, tant har gått och köpt ett gymkort i 4 mån... Skulle startat redan idag,,men jag valde en sovmorgon istället hohohoho,,bra start ! Men i morgon ska jag lämna arvingen på tåget i vanlig ordning 06:48 , och jag har skjutit på min arbetstid 1h/dag.. då passar de sig att ta 1h på gymmet, sen e jag fix och klar till 9:00. Tänkte köra mån-tors,,,fredagar har jag gemensam sovmorgon med Lurreman ,,,han börjar inte förrän 9:35 och då räcker  han tar tåget 08:40, magiskt! 
Och för att plåga mig ytterligare,,,,eller plussa på endorfinerna el vad fasen de heter,,,, har jag även bokat in mig på ett kvällspass just i morgon,,, Något som heter TBT distans och varar i 40 min.... Nu inser jag att jag borde valt TBT soft.... fuuuuuuck........ men den fanns inte på tisdagar,,och just tisdagar är "gratis träning" när man jobbar inom kommunen ,,

TBT - Total Body Trainer! - En rejäl genomkörare, som namnet lovar så får kroppens alla muskler jobba – du får både effektiv styrke- och konditionsträning! Kul, skonsam, annorlunda och utvecklande träning. Kolla schemat och boka! 

  • TBT DISTANS 40min och 55min. En riktig träningomgång med Total Body Trainer på 40 minuter. 
  • TBT SOFT Ett skönt gruppträningspass på Total Body Trainer. Du får både kondition- och styrketräning, vi varierar intervall och distansträning. Passet är ca 40 minuter långt och är lämpligt både för dig som just har kommit igång med din träning och dig som är vältränad. Alla får ut mycket träning av passet - du anpassar motståndet efter dina egna förutsättningar. 

Jaja,,,vad är en val på slottet... nu hoppas jag att innan midsommar ( bara 14v kvar) så ska kasslern minskat lite,,likaså änglavingarna och förhoppningsvis har hängmagen minskat något....Väskan är packad... jag är redo , Woop Woop 

Kvällens middag bestod av grillad kycklingklubba, blomkålsris och ugnsrostade grönsaker... kärlek till all mat...,