tisdag 27 oktober 2015

Höstlov med de bästa

Äntligen lov.... Och de kommer tillbringas med de bästa. Vi har dock lite att göra på vår agenda ,,, men vi ska nog hinna slappa lite ändå...hehe..
As usualy somer jag som en röv... Trodde de skulle bli bättre inatt,, men ack nä.. Eller jo, lite bättre var de,, sov fler ggr än natten innan.. Så får se de positiva,,, de kanske vänder nu... Idag gick jag knte upp förrän 06:30 iaf.. Kallt som satan.. 3,1gr,, frost ute.. Vackert! 

Ligger i soffan och ser film... Dricker massa kaffe och chillar ❤️ 
Övriga 2 sover.. 

Eric kom redan i söndags efter sitt Lan,,, fick lite egentid här innan Lucas kom igår. Mysigt. 
Jag hämtade Lurre vid lunch igår, och sedan spelade dom dator typ hela em.. Står datorer på hela nedervåningen nu... Roligt de har kul tsm.... På em slöt Elin också upp med sin bff Bella.. Vi skulle planera lite för deras kommande spökfest de ska ha här på tors..
Både Eric och Elin åkte tillbaka till sin mamma igårkväll men kommer idag igen. 
Till festen har Elin och Bella bjudit 10 kompisar,,killar och tjejer.. Vissa ska sova över här. Lurre och Eric ska vara lekledare,,,el spöken,,,och skrämma skiten av alla... Lucas ska göra egna rökbomber och har samlat toarullar nu 1v... Jag vet inte hur han ska fixa detta,,men han har sett på youtube hur man gör ... Hmm,,,känns lite sådär för min del. .. Men han säger han har koll.... Jag får lita på honom...hehehe..
Fredrik ska berätta en spökhistoria när de kommer,,,sen ska alla gå en slinga i skogen,,,i mörker,med ficklampa...och där ska Lurre och Eric hitta på hyss.... Jag själv , som är rädd för min egen skugga,,,kommer hålla mig inomhus med låsta dörrar... Känner jag tar kökstjänsten,,utan tvekan! 

På agendan i veckan står även målning av barnrummen på schemat .. Lucas flyttar ihop med Eric , och Elin får enkelrummet... Väggarna ska bli vita,, möbler såsom skrivbord, hyllor och tavlor ska inköpas..
En dubbelsäng ska delas och sättas ben på.. Nya bäddmadrasser ska köpas ... Elin vill ha en väggtext på sitt rum... Lurre och Eric ska få en egendesignad fondtapet vid huvudändan av sängen. Kommer bli as snyggt när allt är klart.. Förhoppningsvis är allt klart till jul.. Får bli en liten del av julklapp åt dom.. Men denna vecka blir iaf målningen klar,,,och sängarna... Under fm idag kommer Elin och Eric tillbaka hit till oss, så alla kan hjälpa till att fixa .. 

Ikväll får vi lite ved hitlevererad,,, 2 kubik till att börja med,, kommer få 4 till inom kort. Vi ska elda mycket i vinter. Passar på att ta hit den denna vecka nör alla barn är här, så alla kan hjälpas åt att lava den 😀😀 ( lite barnarbete måste man få nyttja hihi)
Imorgon ons, ska Fredrik föreläsa i Malmö på Settmässan med Alex.. Vi alla följer med, dock går vi på Emporia under tiden..och fikar...och fönstershoppar :)

På Tors fm ska de förberedas för festen.. De ska bakas och pyntas....

På fre ska jag op handen ( jag är skiträdd!!) i Halmstad ...sen ska jag tycka synd om mig själv hela dagen... Självklart har jag googlat massor...och blir allt mer äcklad av de hela... 

Men ska bli skönt när allt är över,,,,,så jag slipper ha problem..och ha ont ..


På lör ska vi åka ner till pappas grav och tända ljus på em... ❤️❤️❤️ och då jag inte kan köra själv, så får min man ställa upp och vara taxi hela helgen... Förhoppningsvis kan jag köra på måndagen.

På söndagen ska bi nog bara dega och reflektera över veckan som gått... Mysa till det och fira det är sista dagen på lovet..
Detta kommer bli en härlig vecka,,,,när alla är tsm. ❤️ 

fredag 23 oktober 2015

Fredag,, överviktig och äventyr

Fredag igen,,,, shit vad dagarna springer iväg... Ska bli gött med lite lov nu .. 
Har som sagt fredagar som vägningsdag..... Men inte idag heller... (Skippa även förra fredagen..) Jag VET jag inte gått ner ett gram denna vecka heller... Jag har misskött mig,,,jag har tröstätit mm... Så rent psykiskt så sket jag i den lilla vita digitala odågan... Orka inte med ett fett plus idag.. Veckan som gått har varit jobbig nog..
Fortsätter att kämpa på istället....

Idag var Fredrik med på studiebesök på jobbet i ca 2timmar... Sen drog vi till mamma en sväng för att säga hej... Hon blev glad... Vi tog en kopp kaffe och snacka lite skit..

Nu är vi hemma och jag har planerat ett litet äventyr ikväll.... Fredrik vet ingenting,,,,såvida ingen på jobbet har skvallrat. Om ca 1h sticker vi... Väskan är packad för en natt på okänd ord med gott tillbehör ❤️ Tycker Fredrik kan behöva lite miljöombyte för en liten stund... Släppa allt som varit,,,och bara vara ... 

torsdag 22 oktober 2015

Need massage

Jag behöver massage... En riktigt massage.. Inget knäckande i rygg el nacke..ingen sjukgymnasts massage.. Bara en hederlig kroppsmassage från tå till topp... Mjuk och skön... Så jefra najs 
 Hade suttit fint.. Googla lite igår.. Kostar skjortan.. Sååå omoget! Varför måste allt kosta så mycket nuförtiden .. Men nån gång så.... 😀 



tisdag 20 oktober 2015

Estetveckor, sotare, städ och tecknat

Igår drog estetvecka igång på skolan.. Alla elever har de estetiska ämnena under hela denna vecka samt veckan efter lov... Underbart. Alla är glada,, ett "brake" från vanliga lektioner, ingen träning på lektionstid.. Allt är bara annorlunda för ett par dagar.... Behövs för alla känns det som.. 
Lucas klass började gårdagen med slöjd.. Temat eller vad man ska säga,,,,var/är Graffiti..
De skissa något på ett papper hann jag se,,lösen ska de brodera det på nått som heter lakansväv... De är grymma!! Och Lurre tyckte de var kul.. Han trivs fortfarande jättebra. Kul att se... 
Andra klasser hade hemkunskap, bild, musik ... De bakades, wookades, och musiken flödade... Bra start på veckan.

Jag kör i skytteltrafik och fixar vad pedagogerna behöver... Allt från snålar till kycklingfiléer .. 
Åkte hem lite tidigare igår för att vila upp mig inför matchen på kvällen... Var ju tvungen att bullas på mig kläder för att inte frysa röven av mig.. Frös bara på halva dock,,, Hittade inte mina långkalsonger,,,så masa på mig lurres underställ,,, och de gick väl upp halvvägs om röven... Hehehe..så när han tar på de nästa gång,,lär han få hängröv... 
Hur som haver, så la jag mig i soffan en sväng och hitta tecknade Emil Lönneberga på tv:n... Kärlek... Älskar Astrid ...och den tecknade versionen var faktiskt bra 

Matchen var sådär... Inte mycket folk... Ca 1100... De blev massvis över i kioskerna.. Alla är missnöjda med boisarna nu... Syns även via sociala medier..

När pipan vissla i 90 minuten, samlade jag ihop mina saker och for hem och slängde mig på soffan igen, med lite rött.... Sånt som kallas vardagslyx...

Fredrik var hemma... Han hade genomgått mag och bröst röntgen under kvällen.. De hitta inget där heller... Inom kort ska de kolla upp knutan de hitta på sköldkörteln .. Asjobbigt med all ovisshet... Ingen stroke iaf och de är skönt. 

Idag skulle sotaren komma allt från 9:30-12.... Så jag tog en ledig dag idag.. Och när jag ändå var hemma, så passa jag på att storstäda huset.. Dammsög, moppa golv, städa alla 87 toaletter och våtdamma överallt.. OCH städa bägge kaminerna .. Satte tassar på köksstolarna, vattnade alla blommor...Välbehövligt och skönt när de var klart. Kände mig som en redig hemmafru 😀
Fick godkänt av sotaren också,, woohooo... I morgon ska jag beställa mer ved.. Hoppas de funkar att få hit det på höstlovet... Passar på när alla kids är här så vi alla kan hjälpas åt att lava dom.. 

Sover fortfarande som en röv... Tänker heeeeeeeelt förmycket,, min hjärna vägrar koppla av... Har några "stör moment" som jag inte får ur skallen...  Men de ger sig med tiden... Finns värre saker...

Ikväll stod Fredrik för matlagningen ( japp!!! Han har börjat äta lite då och då,, Fantastiskt, och då får han laga nästan vad han vill hehe) 
Tänk att pasta och korv kan vara så gott,,,, smakar helt annorlunda när man får det serverat och när någon annan lagat ens mat ❤️ Magiskt...Har sagt de förr,,,, säger de igen,,, han är en grym kock 
Pricken över i:et var nog svartpepparn på mackisarna med lite riven ost och äggulan,,,, mmmmm smaskens....Älskar min man , han är bäst ❤️ 

söndag 18 oktober 2015

Lusten att blogga försvann ...

År sedan jag blogga känns de som... Lusten bara försvann.. Tycker de händer inget speciellt här.. Allt e typ samma sak,,inga kuliga saker,, men gnäll och "tyck synd om mig" Och hur kul är det att skriva om 24/7 och läsa för den delen .. 

Ja den senaste månaden har varit ganska dyster om jag får säga de själv.. Känner mig allt annat än pigg och allert .. Utåt ska man "vara på tårna", se glad ut, och inga bekymmer finns... Man ska vara alla till lags, hela tiden .. Inombords håller jag på att explodera...typ som en tickande bomb.. En känslomässig berg och dalbana kan man också säga .. Mycket med mamma, och en del med mig själv... 
Vikten går inte alls bra... Stått stilla flera veckor... I fredags vägde jag inte ens mig för jag kände jag till 110% låg på plus,, och hade inte fixat det just då... Sån e jag.. 
Igår låg jag och tänkte... Smidde planer, hur jag ska ta mig ur Offerfilen och komma i balans igen...rent hälsomässigt .. Lucas är här varannanvecka, Eric och Elin varannan helg... Alltså - Bara "fri" helg med att njuta lite extra varannan helg,, med godis och go mat och kakor.. 
Har kört alla lördagar innan... Nu väljer jag istället varannan när kidsen är på plars.. Och njuter istället både fre och lördag.. Den planen kan funka! Min man är ingen gotteråtta el kakmänniska eller fikakille.. ( där är vi varandras raka motsatser ) Så i grund och botten bör funka. Han är inte speciellt bra på att öra middag heller,,, och då kände jag att den barnfria veckan kan bestå av gröt till middag för min del ,, ( jag gillar gröt) eller andra enkla medel .. Igår/inatt lät allt iaf jättebra... 
Jag får ta mig i kragen med träningen efter min op.. Har ingen lust nu, och då blir de bara pannkaka av allt... 
Känner mig jättelåg just nu,,,sömnen är kaoz ( jävligt beroende av sömntabletter men alla är slut sen 6v tillbaka och sjukvården säger att de är stopp , för jag varit/är beroende) Så hjärnspökena spelar mig ett spratt.. Jag är överviktig- känner mig ful fet och tot värdelös.. Jag känner mig trött, seg mm... 
Har varit i denna svacka förr... Så det är ingen nyhet för mig heller .. Jag har grävt min egna grop, och de är bara jag själv som kan ta mig ur den ❤️ 

Nu ska jag strax väcka huset , då vi ska iväg på Lurres match i Höganäs .. Sista seriematchen för i år. 

fredag 2 oktober 2015

Uthållighet



Ibland står man stilla.... Jobbigt,,,,meeeen,, bara att ha uthållighet ... De kommer vända,,, 6 kg kvar!!!