söndag 30 november 2014

Bakdag och julskyltning

Idag var det julskyltning på stan ... Ingen superhöjdare ... Men jag gjorde min plikt och gick dit hehehe... Kallt som en isbjörns rövhål var det... Så blev inte långlivad där ...

Åkte hem då det klia i baktarmen ... Ville ha Lussesnurror .. Med mandelmassa inuti ... Maaaamms 
Redo att bli bullar

Mandelmassa - Check 


Nästan klara 
 Tog ganska lång tid ... Längre än planerat .. Men äger man bara 1 plåt så tar det tid... Med andra ord måste jag ringa hyresvärden i morgon och "klaga"

Såklart bilr jag aldrig nöjd ... De blev inte tillräckligt runda för min del ... Liiiite för torra , men de dög ... Gott nock till de som ska äta dom ;) 

Ingredienser

50 gram  
100 gram  
5 dl  
250 gram  
1 gram  
1,5 dl  
0,5 tsk  
17 dl  

Fyllning
150 gram  
500 gram  

Pensling
1 st  
40 gram  
3 msk  
Tillagning
Gör så här:

1. Smula jästen i en degbunke. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölken och värm till fingervärme, 37 grader. Häll degspadet över jästen. Rör om så att jästen löser sig.

2. Tillsätt Kesella, saffran, socker, salt och det mesta av mjölet. Arbeta degen tills den blir blank och smidig och släpper från bunkens kanter. Tillsätt ev. mer mjöl.

3. Låt jäsa övertäckt i ca 40 min.

4. Arbeta ihop degen på mjölat bakbord och kavla ut två stora plattor. Bred smör på dessa och riv över mandelmassa. Rulla sedan ihop plattorna och skär bullar och lägg i formar.

5. Låt jäsa övertäckta i ca 30 min. Sätt ugnen på 225 grader. Pensla med uppvispat ägg. Strö på mandel och pärlsocker Grädda mitt i ugnen 5-8 min.

Från kalas till bröllop ...

Igår var det dax för 45 års firande av Krille samt 19 års firande av Simona .. Trodde vi... Hela kalaset förvandlades till en vigselförrättning ... Coolt ... Har aldrig varit med om det innan ...
Vi var på plats vid 15 snåret som skrivet... De var lite tilltugg och glögg först då de sagt att maten kom senare på kvällen... Inga konstigheter... 

Say nomore... Foodporn 

Supergoda ostsnurror , fuccatia och annat tunnbröd ( allt var min "frukost också , så ännu godare då hehehe) 
Krille och Simona fick sina presenter,,, vi satt och snacka lite om ditten och datten ... Söta Amelia vakna till liv och blev kalasets mittpunkt ... 
En tomtesnutta hos "gammelfarmor" eller plast-gammelfarmor

Pick a bouuu 
Vid 16 snåret dyker det upp en farbror i dörren ... Jag stod precis och tog glögg , 2 m därifrån ... Jag såg han steg in , med  en gästbok i handen ,,,,både Therese och Krille tog emot honom .. På 2sel hann jag tänka till .... Är de sant, eller är det en jävla trollkarl igen.. Nä min själ tänkte jag sekunden efter ,,, de ÄR sant , giftemål ,,,och sekunden senare bränner Marcus på bröllopsmarschen på stereon och de går in i vardagsrummet med farbron ... Och sen kommer orden : gott folk , vi har samlats här idag för att viga Therese och Kristian ... Eeeeeh helloooooo .... Sååååå coolt ... Alla blev chockade ,, jag minns inte så mycket av de andra ... Jag blev bara så glad ... Tog upp mobilen, filma och tog foto , och kände mig som värsta paparazzi ... Glömde helt bort att kolla upp hur deras mammor tog det hela , glömde lurre för en sekund för att senare upptäcka att han faktiskt stod med brudparet hahahaha .... Han blev också lite överraskad ... Jag hörde tårar bakom mig , framför mig men alla var glada .... 
Och Krille hade spelat in en sång till sin Therese ... Såååå fint ... Öppna din dörr med Tommy Nilsdon ... Det är "deras låt" .. Therese viste inget och blev jätte rörd ... Det var så vackert ... 


Fick höra sen att allt varit planerat i ca 1 månad ... Och att Therese friade till Krille på nyårsafton förra året ... Fantastisk ... Vilket kalas vi hamna på .... Coolt ... 

Brudparet

Vi blev ganska chockade hehehe

Prällen






lördag 29 november 2014

Kan bli lite matt ...

Sitter och kollar över Lucas kommande veckoplanering ... Längst ner står något mycket intressant ... 


"Vi förlänger no/so arbetet pga sjukdom " ... När jag fråga vem som var sjuk, så var det en pedagog, ,, hon hade varit sjuk hela veckan .... Ahaaaa , i sådanahär fall går det jäkligt bra att förlänga ett arbete.... Men inför ett prov , med svensk historia , Stockholms blodbad och Kristian tyrann och gänget , när det saknas böcker till eleverna då 6orna inte var färdiga med dom , DÅ, går det inte att skjuta på något prov .... Det är alltså "sjuk" man måste vara .... Blir helt matt. ... Senaste föräldrarmöte gick dom igenom massa sidor på nätet där all undervisning låg , böcker mm ... Går det inte att använda nu helt plötsligt ... ? Hur tänkte dom där ? Skrattar mest åt allt , och känner bara en enorm glädje om att vi igår , sökte annan skola till lurre ht -15

tisdag 25 november 2014

Katjing och hejdå , ärende tvätt och hunger

25:e och lön... De sa katjiing på kontot... "$$",,,, men betalade räkningar ,,,och nu är det ett minne blott... Denna månaden suger balle... Höga räkningar, onödiga räkningar ... Moget som fan... 
Men vad är en bal på slottet ?? Detta fixar jag... Allt löser sig på ett eller annat sätt... Ska bara lära mig att prioritera helt enkelt.. 

Morgonen börja med städ i hkk salen.. Fick hjälp av de som inte träna fotboll .. Går lite snabbare när man är fler.. Sen var de inte alltför populärt att städa heller hehehe,, fick höra ett och annat .. Men efter jag gav dom lite ceed blev de på lite bättre humör.. 
Fm fortsatte i möte ända till lunch.. Ett kul möte.. Broren till El Capeteno var på plats. Hans företag ska fixa till allt.  Vi ska pimpa om skolan lite.. Eller ganska mycket... !! Kommer bli ascoolt ! Fototapeter , nya skyltar , solskydd , dataväska, spelartunnel, nya kaffemuggar ,försäljning i kiosken av kläder, mm mm.. 

Slutade till 13 idag.. Körde i 190 till häljarp . Jag hade fått svar på mailen att jag hade en köpare till min cykel (perfekt nu i julklappstider och Ullared ). Kom människan ??? Näääää . Morr spott och fräs ... Blir galen på sånt!! Är man inte intresserad , så sääääg det då, hur svårt ska de va??  Väntade i 45 min sen åkte jag.. Har inte hört ett ljud.. 
Åkte inom ÖB och brände lite pengar... Tvättmedel , julstjärnor , schampo mm.. Bara blunda och betala.. se glad och tacksam ut.. 
Ner på stan i ett ärende på team Sportia .. Hem, tvätta gärnet .. 
Blev vrålhungrig , och hade glömt ta ut kycklingfilé .. En av fåtal ggr jag saknade micro.. Fick bli pasta , wokade grönsaker som jag naturligtvis brände då jag glömde dom... och en tomatsås , made by Dolmio hehehe ... pimpad med vitlök och skinka .. Sen toppa jag allt med ädelost .. Nom nom . 
Hetsåt så hungrig jag var... På ett par min var tallriken tom ! 

Nu dax att fixa tvätten igen... Ingen rast , ingen ro :) 


söndag 23 november 2014

Reunion med de bästa

I torsdagskväll styrde bilen till Maria Park i Helsingborg . Jag och Helen åkte och käka mysmiddag hos Ulli.. Vi 3 hade inte träffats på tu man hand på hela 9 år... Galet !!! Vi har typ växt upp tillsammans i glumslöv .. Ulli kom dock in när vi gick i 7an el 8an , men känns som hon varit med hela livet ändå.. Det var en supermysig kväll med mycket skratt ... Att sitta och prata gamla minnen, vad man gjorde när man var 15 osv.. Sjukt kul!! 


Vi drack hjortronglögg, käka pepparkakor, en fantastisk tomatsoppa med magiskt gott hembakat bröd, ostar , drack vin ( inte jag, jag körde och höll mig till vatten ) kaffe , lussebullar ... Vi chilla i soffan och bara prata.. Ja det var en fantastisk kväll .. 

Brownies och bio

I fredags var det tajm att terra ett nytt bakrecept på hkk:n ! Brownies med nonstop. Blev mycket uppskattat av alla. Faktiskt första gången jag själv också baka det.. Hitta ett recept utan nötter som jag är tvungen att vara utan pga allergier. Såklart baka jag 2 extra .. En till personal , samt en till kansliet .. Gäller att fjäska till de ibland hehehe.. Gynnar alla ... Barnen var duktiga , trots lite halligalli .. 

Brownies med Nonstop

Ingredienser

150 g smör/margarin
200 g blockchoklad
3 ägg
2 ½ dl socker
2 ½ dl vetemjöl
2 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
2 msk kallt kaffe
1 påse nonstop (100g)

Gör så här

Sätt ugen på 175grader
Smält smöret och blockchokladen i en kastrull på svag värme. Vispa ägg och socker ljust och pösigt med elvisp. 
Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver för sig. Vänd sen ner mjölblandingen försiktigt omväxlande med den smälta chokladen och kaffet. Bred ut smeten i en liten långpanna, ca 20-30 cm. Grädda i 175 grader 10 min.
Ta sedan ut kakan och strö över nonstopen. Ställ in kakan igen ca 15 minuter. 
Ta sen ut den och låt den svalna för att sen skära den i passande rutor



På kvällen var jag på bio med fantastiska Elinore.. Räcker vi tittar på varandra sen är skrattet igång... Och de händer alltid några tokigheter när vi är på äventyr .. Denna gång bröt skratthysterin ut på tåget mot Helsingborg .. Vi hamna i varsin vagn ... Vi tokskratta så tårarna flöda.. Det går inte att återberätta i text... Men kul hade vi.. 
Vi såg Dum dummare 2. En rolig sevärd film.. Dock är 1an roligare.. Men absolut bra!! 

Innan filmen var vi och tog lite vin på en bar någonstans.. Jag kan verkligen inte Helsingborg .. Är där helt försällan , så vet inte var vi var... Hehe 



torsdag 20 november 2014

Besökare och saffransscones

Har varit något varje kväll denna vecka.. Kul!! Allt från att firat syrran, tvättdag till hembesök av gamla kompisar..
Häromkvällen var Susanne och hälsade på.. Hon passa på att komma upp på en kopp kaffe och en lussebulle medans hennes dotter träna vollyboll .. Mysigt.. Vi har inte sets på evigheter. Fick en superfin blombukett av henne.




Igår var min fd kollega Irma och hälsade på mig.... Supermysigt det också. Vi har fortfarande en schysst kontakt ... Naaaajs....  Jag hade bakat saffransscones som jag bjussa på.. sen åt vi pepparkakor med mögelost.. Nom nom.. Kommer väga 150 kg på lördag hehehehehe.... Hon hade hunnit fylla 30 år och förlovat sig... Sååå kul....




 16 bitar

  • 100 g smör
  • 1/2 g saffran
  • 1 msk flytande honung eller strösocker
  • 8 dl vetemjöl (8 dl motsvarar ca 480 g)
  • 4 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 4 dl mjölk
  • Så här gör du

    1. Smält smöret. Stöt saffranet utanpå påsen med en mortelstöt. Blanda ner det och honungen eller sockret i matfettet och låt svalna.
    2. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Tillsätt mjölken och matfettet och rör snabbt ihop degen.
    3. Klicka ut degen i 4 högar (för 16 st) på en plåt med bakplåtspapper. Strö på lite mjöl och klappa ut varje del till runda kakor, ca 15 cm i diameter. Skåra varje kaka i 4 delar med en kniv.
    4. Grädda mitt i ugnen 10- 12 minuter. Låt svalna på galler.
    5. Servera med t.ex. smör, färskost, ost och marmelad.

tisdag 18 november 2014

Jag är med Tivo...

Åååå jag har blivit med Tivo !! Fick låna bästa Emmas box och prova på...


Jag är helt överlycklig!!! Jag har 3an OCH 5an!! Fatta!!!! Jag kan se Bbt, Sitcomtisdag, Grey´s , How i met your mother mfl.. Magiskt!!!!!

Repris av Grey´s....

Sitcometisdag.... Love <3 




Hemmagjord Kebabbrulletallrik

Igår gjorde vi hemmagjord "Kebabbrulletallrik" på hkk:n  Grymma elever som gillar det!! De är fokuserade och jobbar med glädje.. Kul att se... Tanken var rulle... men då de är så kreativa, blev det både rullar, en stor kebabbpizza, tackoformade bröd, mm mm... Brödet baka dom från grunden, sen stekte de köttet och gjorde 2 såser och hacka grönsaker... Blev mycket uppskattat.. På fredag kör vi en bakdag.. Tror det blir brownies... Ska bestämma mig tills i morgon :) 

Bröd på g in i ugn
Jobbas för fullt..
En av de grymma eleverna med sitt mästerverk
Tadaaaaa

Kebabbrödet: 
2 1/2 dl vetemjöl
1/4 tsk salt
1 tsk bakpulver
1 1/4 dl mjölk
1/4 dl rapsolja
Bakplåtspapper
1. Sätt ugnen på 230°
2. Blandat ihop mjöl salt och bakpulver.  Rör i mjölken och olja och arbeta i hop en deg.
Arbeta /kavla ut degen direkt på bakplåtspappret till en tunn fin rund cirkel
3.Grädda mitt i ugnen i ca 10-15 min. Se upp så den inte bränns eller gräddas för hårt. ( gäller att ha koll)
Pommes:
Skölj potatisarna, behåll skalet på om ni önskar, det är där "vitaminerna" sitter. Vill ni skala så gör ni givetvis det.. Dela potatisen på mitten och skär sedan i stavar eller klyftor. Lägg dom se i en ugnsform med lite olja på. Gnid runt, och grädda mitt i ugnen, i ca 20 min på 220g
Vitlökssås:
Tid, ca 5 min
1 dl Turkisk yoghurt
1 msk Majonäs
0,5 tsk salt
1 st pressad vitlöksklyfta
Rör ihop yoghurt, majonäs, salt och vitlök. Smaka av och tillsätt mer salt vid behov. Klar att servera
Mild sås
1 dl Yoghurt
1 msk majonäs
1½ msk chilisås
Peppar ( vit eller svart)
Lite salt
Rör ihop gräddfil, majonäs och chilisås. Pressa ner vitlöksklyftan. Smaka av med salt och peppar och ev mer chilisås om det behövs. ( Går såklart även att använda sig av ketchup om man önskar)

Ta fram ert stekjärn och stek kebabbflarnet. Försök att tajma in det när det återstår ca 10 min av pommesen. Så blir allt klart ungefär samtidigt.
Ni ska även hacka/strimla sallad, gurka, tomat och lök.
Lägg det färdiggräddade brödet på en tallrik. Fyll det med salladen på mitten av brödet,  och toppa med köttet. Ringla/dutta  över sås/såserna . Lägg gärna i fefferoni om ni vill. Rulla sedan ihop till en snygg rulle. Lägg på pommesen vid sidan om, salta.




Firande av syster

Igårkväll åkte jag hem och uppvaktade min syrra.. Hade funderat länge på vad jag skulle ge henne... Ville ge något annorlunda då 50 ändå är 50... Lite speciell födelsedag..... 


Jag gav henne en flaska skumpa och ett kuvert... Och i kuvertet låg en värdecheck från mig.. Hon fick en hotellövernattning i valfri stad inom Sverige alt Köpenhamn.. Kravet var att den är tvungen att tillbringas med sin lillasyster hehehehe... och utnytjas inom 1 år. Hon blev superglad <3 Kul att glädja andra.. Samt, att hon är världens bästa syster!!!


Vi drack kaffe och åt tårtrester och hade en mysig kväll tillsammans



Roadtripp dop och födelsedag

I söndags bar det av på Roadtripp. 
Jag och Sanna blev upphämtade av Emma 08:15. Vi körde raka vägen till Statoil för att handla frukost och tanka bilen
Woop Woooop
Söndagsfrulle



Sen fortsatte färden till Hasslö, eller Lilla Hawai som det också kallas... Emil och Sannas lille Otis skulle döpas och få sitt namn.
Färden tog ca 2½h och vi hann med ett stopp hemma hos Emil och Sanna innan det var tajm för kyrkan. Jag har aldrig varit och hälsat på dom innan... Gud så fint och mysigt där var,,, riktigt kul att komma upp. I dörren möttes vi av en födelsegris... Ingela fyllde 50 ( eller 25+ ) dagen till ära... Hon var så söt... gick fortfarande i pyamas och hade det gött.... 
Vi kissa, klädde barnen och Ingela hehehe, gick igenom fotografering och filmning, gosa med vovven och 30 min senare satt vi i kyrkan.

"Farmor" och lille Otis
Emma och Ninja
Langarna
Sanna var fadder till Otisen tillsammans med  Sanna2s systerdotter Isa.. Isa sjöng även en magisk vacker sång under dopet.. Fick ståpäls.. Viken grym 16 åring, vilken röst.. Kommer gå bra för henne. 
Prällen
Efter kyrkan for vi hem till huset igen. Där bjöds det på mat , god mat,,, rostbiff, kyckling, nått kallt kött, sallad, goda bullar Ingela bakat...mm.. Även kaffe och tårta.. Världsklass.. Såååå gott... 

Cool
Vi var nog 33 personer som grattade gossen och han skötte sig exemplariskt,, Sov nästan hela tiden... Gött.... Han vakna dock till liv precis innan vi skulle åka...Fick några kvalitetsminuter tillsammans.. Världens sötaste bebis.. Jag blev kär i honom,,,

Hellooooo
Hemfärden bestod av bara mig och Sanna då Emma valde att stanna ett tag till. Sanna körde... Körde som en gud ( moahahahahaha ) 
Vi har alltid så jäkla kul tillsammans! Jag älskar mina systerbarn.. De håller världsklass, Alltid <3

lördag 15 november 2014

Here we go again...

Wtf .... Ny urinvägsinfektion .... Ont i fiffi igen!!! Och känns som man kissar eld... Vad händer??? Ny antibiotika ska hämtas ut. De ville skicka urinen på odling då den kom tätt på igen ... De ville skicka i morgon ... Med ett nytt färskt prov... Men då fick jag inte börja med antibiotikan idag... Men i morgon kan inte jag... Jag ska på dop... Så nästa dag var måndag... Men jag klarar inte att inte ta medecin tills måndag... Så jag avvaktar med odlingen helt enkelt!! 

Aaah.. Hade en supermysig fredagskväll med världens bästa Emma .. Den satt som en smäck efter dagens halligalli .. 
Hon hade med sig en flarra vin och lite mojitos så vi kunde ha lite "sommar feeling" i de trista novembetvädret :) 

Lurre fick lite presenter han också och var supernöjd.. Vi käka kyckling i currysås , marängswiss och åt massa godis .. Titta på idol , rocka loss.. Och pratade massvis. Hon drar ändå till L-A om 2 månader ... Hon visa bilder på sin lägenhet.. Omg ... Hon kommer ha de såååå najs ... Ska plugga i 6 mån men planerar att stanna minst 1 år.. Ååå jag vill hälsa på... Tänk att få gå på stjärngatan i Hollywood , se warner bross , universal pictures .. Komma in i filmvärlden.. Åka till Beverly Hills... Bada på santa Monica beach ... mm mm... Det hade varit en dröm!!!!! Syrran fyller 50 i morgon , och i ett paket hon fick av sin man igår (en fin gryta) så låg där 2 flygbiljetter , en resa, till LA i feb.. Hon ska alltså få uppleva detta ... Sååååå coolt !!!!!! 
Hennes lägenhet ligger precis vid stranden , ut mot en marina ... Hon delar den med 3 andra tjejer... Häftigt! 

Hennes utsikt .... Inte fy skam .... 


fredag 14 november 2014

När de känns att det är fredag....

Ibland känns det verkligen att det är fredag.... Idag har fejk-smilet varit påkopplat från 07:40 - 16:00 ... Under veckan har jag verkligen känt mig glad och sprallig och full av energi... Idag är det raka motsatsen ... Trött, trött på allt och alla... Vill bara lägga mig och vakna upp som en ny människa.. Samtidigt som veckan varit full av energi , har det hänt andra saker som tillslut tär på humöret.... Räkningar väller in, jag har skulder som jag förträngt... En mamma som hittar på allt hon inte ska... släpper in främmande människor i lägenheten för dom ska se så hon tar sina medeciner rätt?? Känns som en tidsfråga innan hon får inbrott... Hon glömmer ta medeciner och tar istället sömntabletter... Hon är elak i sitt uttal och frågor...  I helgen är det barndop och syster fyller 50... Har jag köpt något ännu? Nääää .... Vet jag vad jag ska köpa ? Nääää ... 
En stökig dag på jobbet .... Mycket som ska hinnas med på kort tid... Mycket frågor... Dumma frågor ... Blev tillfrågad... Eller nä inte tillfrågad , jag togs föregivet att vara med och arrangera ett disco för åk 6 innan jul, innan lucia ... "För det är inte jobbigt, vi säljer ju kioskens saker... Nääää de gör vi inte!! -nähäää men då bakar vi kakor på elevens val den fredagen och säljer på discot ... Jasså , gör vi?? ....typ... 
Mycket "vad tycker Du, och Vet du vad ??" 
Det ska planeras julfest , beställas varor , planera måndagen och svara på frågan " varför är inte cafeterian öppen mellan 8-10?" Ungefär 1000 ggr ... Får dom inte dom dom vill på mat och bak är man tråkig, snål ,taskig ... Ingen vill diska .... Gick inte maila eleverna, skrivaren funka inte, en 3e person ska kollas av... Det smaskas tuggummituggande i örat.... Och allt med ett stort smile i huet... 
En son som ställer följdfrågor jag inte kan el har lust att svara då... Typ varför frågor.. Varför låter fin bil, varför måste vi till mormor , varför regnar det, varför glömmer jag min mobil, varför måste jag göra läxor i helgen , varför röker du, varför smakar det gott... Och när jag snäser av honom, ja då är jag ALLTID arg , och kontring från honom blir  "föörlååååt jag är sämst i världen" .... Ööööööööh ..... 
Så nu har jag kräkt av mig på min usla dag.... 

Kvällen ska bli myyyyyycket trevligare... Världens bästa Emma kommer hit på käk ... Jättelängesedan vi sågs... Vi ska käka kyckling glass och godis och titta på idol .. Lucas längtar efter henne... Kommer bli mysigt!!!! 

Stora frågan är ändå vad jag ska köpa till dopet och syster...... 

tisdag 11 november 2014

Helt vanlig tisdag med lite bak , mat och träning

Tisdag,,,och en helt vanlig dag på jobbet... där allt kan hända ... Skulle varit fotografering idag av fotograf , men han var sjuk... Smoothie i cafeterian var efterlyst, idag kom den , inte en kotte handla... Lite skitsnack här och var , lite bråk här och där.. Tja.... Precis som viken tisdag som helst ... Försäljning av toast på em har dock ökat! Känns gött. 

Lurre skulle varit på läkarbesök i em och tagit blodprov... Fick telefonsamtal igår em om att det blev inställt då läkaren vabba... 
De bokades in en kompisdag istället här hemma,,, fick mess i morse att grabben var sjuk,,,tjaha,,, då fick vi en "ledig em" att bara vara ... Och då det är "chokladens dag" idag enl sociala medier (och dom ljuger ju aldrig!!) så passa vi på att baka lite.. Lurre var sugen på marabou kaka... Men jag omförhandla till en tigerkaka ,,, same same but different ;) 

Han fixa det mesta själv! Han är ett praktexemplar att "öva sig på" ( heter det så ??? ) Han fixar , jag tittar på ,,, (försöker iaf, gaaagh , as svårt att INTE lägga sig i... Ibland tejpar jag fast mig själv i stolen) Jag behöver öva mig på att inte fixa och dona!!! 
Och gör man allt själv, är man självklart värd att slicka skål och slev hehehehe.. 

Vi blev nöjda iaf... Den blev saftig och god,, liiiite torr undertill ... 

När Lucas är här , brukar han få välja matsedel i veckorna. Idag stod min "heta nudelsoppa med pannkakor" på menyn.
En enkel soppa som bara innehåller vatten, buljong , lite lök , massa kryddor av cayennepeppar , svartpeppar , salt, lite curry och basilika .. När allt kokat upp en sväng , så lägger man ner lite äggnudlar .. Och efter 5 min är det klart... Ibland tillsätter jag lite mera grönsaker såsom morötter, palsternacka och kålrot om jag har det hemma, och även kycklingkött om man vill.. Men idag körde vi basic ... då skafferiet på grönsaker var tomt.. ( bitchslap på mig själv ) 

Vi körde även en musikquiz i soffan... Lucas spela musik, jag skulle säga låt och artist på mindre än 30 sek... Verkligt !! Jag är sämst hahaha... Hör 90% dagligen på jobbet via radion , men mig lätt och veta vad dom heter!?!?!  Kul var det iaf och några fick jag in.. Men lurre tyckte jag "sög", var sämst ... Sen spela jag lite 80 tal för honom,,, woohoo , now we talking!! Right back at u ! Men han viste faktiskt vissa ... Impad! 

Innan läggdags var det dax att planka ... Vi glömde igår... Och i helgen har det verkligen inte funkat för mig med urinvägsinfektionen .. Men shit så snabbt man tappar ork... I torsdags planka jag nytt rekord , precis över 4 min,,, idag orkade jag 1:38... Vad händer??? Lucas plankar på sin fotbollsträning och orkar 2-3 min... Idag orkade han 27 sek på första försöket... Sen rasa hela hans värd ihop ... Vi planka tillsammans en andra gång, peppa  och trigga... Då klara han 50 sek innan han gav upp... Ojojoj , han hade ont i tår, ben, rygg och i halsen , och allt var katastrof ... Och jag la mig också för jag blev irriterad på honom hehehehe... I morgon ska jag ta 2:30 , utan problem! 

Här rasar världen ihop... Mr trötter ;)