fredag 30 november 2012

Shoppingkväll med familjen

.
Igår blev det en Shoppingkväll för oss alla. Lucas fick nya välbehövliga utomhus fotbollsdojjor ( han har vikt tårna de senaste veckorna/månaderna, hehehe.... ) + en  ny cykelhjälm. Han har cyklat runder med en hjälm från typ tidigt 1900 tal känns det som. Den var iaf på tok förliten. Ny känner vi oss trygga igen.

Nya pjuxen..
Racerhjälmen

 
Michael shoppa sig en ny skjorta då det vankas julbord med jobbet. Sen pracka jag på honom 2 långärmade t-shirts med, när vi ändå var i farten. Han hatar verkligen att handla( vi är verkligen olika på det planet.. I löööööööv it!! ) Jag försökte med en tjocktröja med, men där sa han stopp och belägg, de finns gränser....
Själv har jag 2 presentkort på H&M som ligger här hemma och väntar på mig. De får användas först när nästa delmål är uppnått på viktväktarna ( jag hoppas på snaaaaaart, för 2v sedan hade jag 3 kg kvar,.., och morgon är de dax igen att bemästra den hemska digitala vågen..  ) Målet är ju att förbruka dom innan jul, och inte efter.
 
Själv shoppa jag istället ett nytt "vedskåp" som jag hittade på jysk. Vi har haft en vanlig stor Ikea korg med ved i. Den har varit snygg, men dessvärre rymmer den inte jätte mycket, och det har varit spring ut i garaget för att fylla på i omgångar. Jag började fundera för ett tag sen, på att skaffa en vanlig "expedit" hylla istället , med 4 fack, och ha som ved förvaring. Men den finns ju inte i ek fanér ( vill ha ek när allt annat är det här... och så länge här inte är om målat/tapetserat vågar jag inte blanda träslag.. ) Så jag har kikat på blocket då & då för att se om det finns ngt bra begagnat eller bara något som kunde inspirera. Så igår gick jag in på Jysk för att kika på jul saker. Sprang på detta "Liva" skåp direkt och blev kär omedelbart!,  Nersatt från 1000 kr till 500 kr, jaaaahoooooo!. Inget snack, detta ville vi ha. Och då det bara fanns 1 kvar, butiksexemplaret, var det färdigmonterat och allt. Lyx på hög nivå!!
Vilken underbar kväll det blev, alla nöjda och glada!

 
Rymmer betydligt mer ved än korgen...
 

torsdag 29 november 2012

Provbak utan smakprov

När jag ser ett recept på ngn enkel kaka, så känner jag ett tvång att JAG MÅSTE PROVA!!! Vill få bort de där tvånget... Och idag hände det igen... Enkla havreflarn med fyllning... WHYYY!!!!!

Jaja, Lucas och hans kompis fick en go fika idag. Och då kompisen var kakexpert ( enl honom själv...) fick dom högsta betyg... Phuuuuuuu, skönt. Och faktiskt har jag inte tatt en ända smakbit!! Klapp på axlen!!

Klassiska havreflarn med Nöt-Crèmesfyllning

Ingredienser (ca 24 st):
75 gram smör
1 dl strösocker
1 dl havregryn
1 dl vetemjöl
1,5 msk mjölk
1,5 msk ljus sirap
 0,25 tsk bakpulver
 0,25 tsk malen ingefära
175 gram Nöt-Crème (1 ask)

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda socker, havregryn, vetemjöl, mjölk, sirap, ingefära och bakpulver i en bunke till en jämn smet. Smält smöret och tillsätt det till smeten. Blanda väl. Gör smetklickar med jämna mellanrum (de flyter ut lite) på en plåt med bakplåtspapper. Det blir ca 2-3 plåtar.

Grädda mitt i ugnen i ca 5 minuter eller tills de blivit gyllengula. Låt svalna. Bred sedan härlig Nöt-Crème på hälften av kakorna och lägg ihop två och två!

(Jag fick ihop 18 klickar, så det blev 9 dubbelkakor, och på hälften tog jag nötkräm och på hälften bredde jag på nutella. Funka lika bra)



Dagens lunch

En fattig omelett...  1ägg, 1 äggvita, lite salt. Vispa ihop och stek. 2 points för detta kalaset. Älskar lågbudget och pointsfattig mat!

Ordspråk hos kuratorn

tisdag 27 november 2012

Pepparkasgrissini med ädelostdipp

Här kommer receptet på tilltugget till glöggen i fredags. Enkelt, och supergott. Jag la dippen i en skål så man själv kunde ta. Men om man ska mingla runder eller bara göra det extrafint, kan man lägga ner ett par klickar i ett mindre glas och sticka ner ett par grissinin i det


30 st Grissini
500g färdig pepparkaksdeg ( köpedeg )

Sätt ugnen på 225C.
Dela degen i 30 bitar, och rulla varje bit till en smal längd. Lägg på en bakpappersklädd plåt och grädda i omgångar i ca 5 - 8 minuter. ( de växer lite i ugnen, så lägg de inte för tätt, då växer de ihop )

Ädelostdipp
140g Ädelost
2 dl lättcréme fraiche

Gaffelmosa osten och blanda ner créme fraichen. Rör om lätt, så det blandas. Lägg upp i en skål eller i små glas.

Valuta för pointsen

1 potatis är 2 points.. Jag väljer den stora. Man vill ju ha valuta för pointsen..  ;) 

måndag 26 november 2012

Helgen

Kalkonmiddagen blev lyckad i år igen. Thank god!!! Man är alltid nervös om att maten kanske inte räcker ( vilket den gjorde... fick t om över till ett par matlådor.. ) att det ska smaka bra, är den färdiglagad, krydda jag ordentligt osv.. Jag var så uppe i allt och nervös, att jag glömde ta ett enda kort under kvällen.. Jag i ett nötskal..   
Lite från förberedelsen i fredags.., skalade sisådär 65 potatisar.. Fick nog hälften över..
Pepparkaksgrissinin blev bra. Hade dom som tilltugg till glöggen.Serverade dom till en dippa av ädelost & creme fraich, enkelt och gott.
Fick detta fina ljushus av syster & svåger. Och årets första julblomma av Emma. Tack snälla ni. Nu börjar julmyset komma fram!

Vårt fina ljushus. En början på julmys..

Vi åt och snacka hela kvällen. En del skratt med tårar. Underbart och välbehövligt.Min svåger är så rolig ibland så man håller på att omkomma av skratt. Likaså min ena systerdotter som inte var på plats ( såg lite videoklipp av henne. Hon är en komiker av rang!! ) Lucas och Marcus ville inte vara sämre, och Sanna inspirerade dom med videoklipp. De filmade sig själva när de rocka loss och dansa till Gangnam style.. De är inte kloka. Hur kul som helst. ( ska snotta videklippen en dag )





I lördags så ville Lucas baka en "Twixkaka" Och vist fick han det. Jag hjälpe honom lite, att hälla den varma kolasåsen över bottnen, och den varma smälta chokladen. Annars fixa han resten själv. Kul när han fixar och trixar själv ( Trotts att de spritter & kliar i min kropp, jag vill ju hjälpa till heeeela tiden.. Mitt jävla kontrollbehov... gaaaaaaaagh.... Men man får brottas med sig själv och låta han sköta det själv...  vad kan hända liksom... blir det pannkaka av allt så får de bli det. Man lär sig ju av misstagen.. ) 

Minibagaren..
 
Då Michael har jobbat hela helgen, var det jag som tog Lurre till träningen igår. Jag har inte varit på en ända inomhusträning, och jag var fast besluten att åka hem på direkten då jag inte reder ut att vara där. Men, där var inte så mycket folk, så  jag stannade kvar hela tiden. Ett framsteg för mig
 

 
 
Direkt efter träningen bar det av till stan då Lurreman skulle på bowlingkalas. Jag drog hem igen och hade stora planer på att baka lussekatter. Men, när jag kände efter i kroppen så insåg jag att jag inte hade ork... Ännu ett framsteg. Hade detta varit för 2-3 månader sedan, hade jag kört på i 190 utan att känna efter om jag verkligen hade ork. Baket kan vi ta en annan helg, lär ju finnas saffran kvar till oss då med. Samt att jag nog inte ska kränga fler kakor/bullat. Wholy makaroni vad jag svullat i helgen. Tänjt på gränserna till max., Gotte, kakor, pepparkakor med ädelost ( livsfarligt!! man kan ju inte sluta äta...) druckit massa glögg, julmust phuuuu. ,listan kan bli längre, men jag stoppar här...
Idag känner jag mig som en svullen ost. Känner med humöret svejjar upp och ner. Idag blir det hårdkörning igen, så man slipper skämmas så mycket på lördag när man ska bemästra den där hemska vågen igen...

fredag 23 november 2012

Kalkon middag

Ikväll vankas det kalkon middag för våra syskon och syskonbarn m respektive. En tradition som startades förra året. I år blir vi 11 st,  fattas 6½ pers för att bli kompletta (den ½ :a är min systersons dotter på 7 månader)  men svårt att hitta en dag som passar alla...
Som vanligt är man ute i sista sekunden med att handla. Jag tog de 2 minsta jag hittade, och de var ändå på 4.3 kg var.. (vi kommer alltså ha 8.6 kg kalkon.. OMG! )
En fågel gjordes i går kväll, för slippa mega-jätte-stress-arne  idag. Jag googlade innertempen som skulle vara 75C i lårbenet, Hmm, det stämde inte med verkligheten, om man nu med skulle räkna 30min/kg. Blev typ 100 grader..  Hoppas nu den inte blev för torr.. 
Idag ska de skalas potatis, koka brysselkål, fixa en go sås, duka mm. Vi har ett par timmar på oss. Allt för att slippa stress....

Tänkte ta lite glögg som fördrink. Igår fixade vi med lite tilltugg. Det blev pepparkakstryffel samt pepparkaks grissini med ädelostsdipp. Inte så snygga, men skit samma, vad är en bal på slottet :) 

Pepparkaks grissini..
Kalkon nr 1 ( kanske torrbollen ? )
Pepparkakstryffel

onsdag 21 november 2012

På soffbordet..

Ser det ut såhär... OMG, hur länge ska det byggas? Miljoner bitar... Han måste bli klar i morgon, det är deadline! Längre står jag inte ut..


 
 

En påbörjad foto vägg och en kloakråtta

Har börjat få upp lite foton på väggen. Blir väl en form av "foto vägg" 
Ramar i olika färger och lite gamla bilder..  Inte helt nöjd ännu.
Men med lite omflyttning och vit färg på väggen, blir de nog perfe (måste bara ta tag i en målare.... en billig en..)  Och ja,,, vi är inte så snabba på att vara " hippa" och ha egna foto på väggen.. Vi kommer gärna några år efter modet dött ut... Eller...? Lever det kvar kanske... Är vi med bland " inne folket" ?

 
 
Tajan vill jag egentligen ha på en canvastalvla. Får beställa det nästa gång det är dax att framkalla kort..
Än har vi inte framkallat något kort på Torres.. Han vill gärna inte vara med på bild där han är "snygg" Funderar dock på denna bild ..
 
 
En klockren bild, fångad av Jocke och Elise när dom passade honom... Söt är inte rätta ordet där inte... Han liknar en galen kloakråtta med giraffhals som måste ha ost, annars löper han amok i hela huset. Bäst att ge honom.....

Belöning

Igår blev en liten Lucas överraskad. Han fick ngt som kanske borde varit en julklapp, men vi ville inte vänta så länge. Han har varit duktig på mkt hela hösten, skött sig i skolan, går upp i tid och inget (väldigt sällan iaf) stress på morgonen. Fixar att ta sig hem själv, med el utan cykel.
Visar hänsyn till oss, jobbar på bra i fotbollen osv.
Då kan det vara kul med lite belöning då & då. Igår var en sådan dag. Han blev verkligen överlycklig. Och den lyckan som sprids i ens kropp av att se honom så lycklig, den är obeskrivlig..

söndag 18 november 2012

Födelsedag, myslördag och baksöndag

I fredags fyllde bästa syster år <3. Dock firade hon födelsedagen i Torrevieja i Spanien den lyllosen. Men det är hon värld. Skönt med semester


Igår efter viktväktarna fick jag ett kärt besök av min äldsta systerdotter Emma. ( veckan innan fick jag en halvdag med den yngsta, Sanna. )
Vi satt i soffan en lång stund och bara prata, drack kaffe, åt smågodis och gräddbullar. Att så lite som ett besök, kan göra så mycket för själen.. Alltid jättemysigt när vi ses, att bara vara, slappa, prata "gossip" mm. Trots vi bor och har varandra nära, tar det ibland långt mellan gångerna innan vi ses. De är duktiga på att komma hit, jag är sämre på att besöka dom.... Men det får väl bli ändring på de med.. :)) Hursomhelst så är det mysigt att ses iaf. :)

Idag är det tomt på bröd i frysen, så det får bli en tekaksbaksdag idag. Luktar förbaskat gott när de är färdiggräddade. Skulle lätt kunna sluka 2-3 st med smör och ost på... Men nooooo, icke sa nicke. Jag får göra en soppa till lunch helt enkelt.. Kanske tacosoppa....
Vill även prova på att baka lite nya bullar som jag fick topps om igår på vv. Bla Linfröbullar :

30 st, 3 points /bulle

50g jäst
4dl vatten
250g kvarg 1 %
4 msk margarin ( flytande )
2 tsk salt
2 msk socker
1½ dl linfrön
8 dl vetemjöl special fullkorn
3 dl grahamsmjöl

Smula jästen i en skål och rör ut vattnet. Rör i kvarg, margarin, salt och socker.
Blanda i linfrö och mjöl till en smidig deg. Låt jäsa i 40 min. Häll ut degen och knåda den lätt. Dela degen i 30 bitar och rulla till bullar. Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper och låt dem jäsa i 30 min. Grädda dem sedan mitt i ugnen på 225g i ca 20 min. Ta ut och låt svalna under bakduk.


Åter minus

Igår blev det minus igen på vågen. Dock "bara" ( om man nu får säga så... ) 0.2 kg... Har varit ute på promenad mycket mer än vanligt, vilket resulterar till bättre sömn (skönt!)  men ändå var det inte mer " minus" Kroppen är allt bra märklig ibland.... Men känns ändå helt okej. Samvetet är ju rent med bra kost och fler promenader.
Nästa lördag blir det ingen vägning, så lördagen efter förväntar jag mig mer än 0,2 kg iaf ( hoppas på 0.6 )

onsdag 14 november 2012

Tänkaren

Gossebarnet sover. Undrar vad han funderar på....


Rekord på promenaden sopplunch

Idag blev fm promenaden hela 9 km lång. Fantastiskt!

Då det var lite ruggigt ute blev det soppa till lunch. Tog lite av vad som fanns hemma, och vips var den klar. Det blev en potatis, röda linser, lök, kålrot, morot och vitkål. Blev en del, så den räcker gott i morgon med. 2 points per portion,  kanon.
Till det en skiva Falu rågrut med lite ost. Mätt som en plätt är man nu :)


Glittrande röda..

Fixa till naglarna igår hos bästa E. Jag tar aldrig hand om mig själv, el unnar min kropp något annat än vaxning.. Men igår var det dax :)  Blev röda fina glittrande naglar.

Lite filning och målning var det ända som behövde pigga upp mig lite.

Nästa gång ska jag nog testa ngt med lite guld....

1000 tack E. Blev verkligen jättenöjd!!



måndag 12 november 2012

Scones kontra (vv) tekaka

I går på fars dag, gjorde vi scones till Michael , så han fick en liten god frukost innan träningen. Och för en gångs skull lyckades jag med dom.... Dom var ätbara med en gång.... Kul.

Men då det blev stressigt med allt och de hade tid att passa till fotbollsträning, så åt jag när de dratt. Jag tog 1/4 av en kaka, då det luktade såååå gott, lite smör och ost på + lite fil. Under tiden jag åt, kollade jag upp pointsen i dom... Oh maj gadd... 1/4 var 5 points, alltså en hel kaka 20 points!!!! Jävla vetemjöl...... Frukosten slutade på 9 points, och det är på tok för mkt. Nooooo, inte värt det, inte en söndag iaf... De får bli lördagsfrukost hädanefter.

Hittade dock ett nytt recept av Te-kakor precis, på en vv sida på fejjan. 5 points/bulle. Får testa det någon dag, när det suger till i  baktarmen..
Scones kommer jag absolut äta igen, men en vv tekaka är definitivt ett bättre val!

Hembakade tekakor. 5 pp

5 dl mellanmjölk
2 ,5 dl havregryn
100 g margarin flytande
0,5 dl socker el sirap
0,5 tsk salt
1 pkt jäst
10 dl vetemjöl

Håll mjölken över havregrynen, låt stå 1timme.
Smula mer jäst, häll övriga ingredienser. Blanda till en deg.
Låt jäsa 30 min. Knåda degen. Smidig på mjölat bakbord. Forma 20 små bullar och kavlatt till platta tekakor. Nagga med en gaffel. Låt jäsa igen 20 - 30 min. Grädda i 225 grader 10 -15 min.

lördag 10 november 2012

Minus och guldstjärna.

Idag gick det åt rätt håll trots jag var helt säker på motsatsen.. Galet!
Jag har gått ner 1.8 kg!!  Wow. Nådde 10% av min vikt, fantastiskt, och fick min 3:e guldstjärna...
En bra start på denna dagen!

Nu bär de av till Rydebäck och gratta pappsen som fyller år idag.


fredag 9 november 2012

I morgon är det dax igen...

I morgon ska den vita j¤#&%# bemästras igen... Phuuuuuuuuu vad jag är nervös. Tror jag har gått upp minst 1.6 kg sen sist, ( på 2 v ) ... Meeeen samvetet är rent på hela veckan. Ätit sunt och promenerat!!




Aaaaaaaaaaaj, min nagel

Började morgonen med att på direkten dra ringtån i bordet... Aaaaaaj som in i H#¤%%&¤
 
Det bultar och svider fortfarande. Hoppas nageln får sitta kvar!



Aaaoooooweeee!!



Hoppas kunna få på gympapjuxen vid lunch tid. Ska ut på en promenad då med en vän. Ut ensam fixar jag inte ännu.... men när vi går tillsammans känns det ok. Ett steg i rätt riktning :)








onsdag 7 november 2012

Meeen hallå... Nog verklig!!

Har läst och förstått att det varit lite skriverier om en viss kändisblogg idag.. Var tvungen att läsa den själv...  :

SATS borde skämmas..
Asså vad är den här grejen med att det ska vara så jävla okej för tjejer att vara mulliga i Sverige? Det är nämligen inte det i andra länder. Eller är det kanske i storstäderna som folk faktiskt bryr sig om sin hälsa? Det som jag syftar på är att i London, Paris, Rom, NY, Warszawa, Oslo, Prag, Aten, Madrid, alla storstäder som jag varit i faktiskt så är tjejer smala och det är något positivt. Det som är negativt är när folk blir för smala och sjuka och svälter sig själva men att det på något sätt skulle vara negativt att vara smal och vältränad och där med hälsosam är ju befängt. Det som är negativt är alla överviktiga brudar som väger närmare hundra pannor och som sen bantar ner sig till 70 och så var det bra så. Varför?! Varför slutar man att träna och äta rätt bara för att man ser ut som en människa och inte som en best? Varför kör man inte på och bantar ner sig till att väga 55 kilo och vara snygg när man ändå insett vikten av att se ut som folk?

Jag ser på SATS reklam och blir helt matt. Här står Josephine 33 år gammal och ser nöjd ut. Josephine har tränat på SATS i 13 år och så här ser hon ut efter det. Josephine tycker att det är lämpligt att stå helt osminkad med stripigt hår och övertydligt svettiga kläder på en reklamaffish för SATS för på det viset visar hon minsann att hon är nöjd som hon är.
1. Fy fan va pinsamt för SATS att marknadsföra det här resultatet på en tjej som tränat i 13 år?????
2. Vem fan i helvete vill identifiera sig med det här? Vill någon se ut så här?
3. Om det nu är kärlek och Josephine är så här svettig efter ett bodypump-pass så undrar jag verkligen vad Josephine käkar? Donken och Pizza Hut för hela slanten, antar jag!?
4. Feministpropaganda. Äcklig jävla feministpropagande.
5. Jag hoppas att SATS tappar medlemmar på sin kampanj och att folk väljer gym där man får lite bättre resultat efter 13 års träning.


Har alltid tyckt hon varit lite märklig den där Katrin ... Men detta tog ju priset.... Hon e nog verklig!!  Orkar egentligen inte lägga någon energi på detta.. Men man höjde ju lite extra på ögonbrynen

Mitt mål är 70 kg, Så synd att jag inte kommer se ut som en skinnbits-benrangelsäckel, som hade blåst omkull i kulingvind! .. Baaaaaah... Nä tack. Jag behåller gärna mina former.. Alla är vi olika byggda. Jag är inte byggd för 55 kg iaf!

måndag 5 november 2012

Högt PK värde

Fick telefon samtal sen eftermiddag idag.. I morse var jag och tog blodprov för mitt blodvärde som jag gör kontinuerligt. Och idag var det på tok för högt.. Mitt blod är jättetunt..  Jag hatar!! när det inte står rätt till..  Blir rädd och frustrerad..  Kan ha med att göra att jag äter annan medicin med mot depression & ångest. De hade ingen aning. Iaf skull jag minska på waranet ikväll och i morgon och ta nytt prov på torsdag igen.. 
Bara att grubbla vidare nu tills torsdag om varför det blivit såhär. ....  Skit åsså!!! Har jag lättare att få hjärnblödning nu? Vad händer om jag slår skallen i ngt skåp, i bilen etc.. Tankarna är många.... 

Ljudböcker

Ljudböcker är min grej nu. Har svårt att koncentrera mig på vanliga böcker för tillfället. Funkar inte. Men ljudböcker därimot. Ett bra alternativ. Har lyssnat på 2 st nu på ett par veckor. ( ja, det tar sin tid det med... ) Kan varmt rekommendera dom..



Jag började med Hedmans. Intressant hur han levt sitt liv och hur han hamnade i drogmissbruket och hur han tog sig ur... Och Maggans bok... Majgadd vad hon vatt med om tråkigheter. Hade ingen aning.. Ändå har jag läst hennes blogg ett bra tag... Har alltid tyckt hon varit superrolig, en cool morsa och verkligen levt livet. Men vad hon hade i bagaget var en nyhet för mig. Fy fan... Vissa kapitel fick mig att må riktigt dåligt.... Vilken stark människa hon är..

Nästa ljudbok att plöjja igenom blir denna
 
 
 
Har läst 3 andra böcker tidigare av Viveca. De är med att rekommendera. Spännande böcker...Och alla hänger ihop. Så man bör börja med den första, I det lugnaste vatten.

söndag 4 november 2012

Återfall... Aja bajja

Jag som lovade mig själv!!! Att INTE falla tillbak´s....


 
Skötte mig relativt bra under semestern... Ingen alkohol på hela veckan. Inga pommes, mkt sallad & frukt  osv. Knapt något gotte, men en och annan glass blev det.. Men sen, när vi kom HEM!! wojne wojne... Vad hände där...? Pizza kvällen vi kom hem..(aaaaah, livsfarligt! ) Kebabbsallad och marängsviss kvällen efter ( kalas dax ) vi kom hem. Kött, pommes och bea sås i fredags med lite ( mkt)  toblerone till efterrät. Massa micropop... Igår var det kladdkaka, tacos, smågodis, choklad... Läsk!!!
BAAAAM! Idag gav jag mig själv en rak höger och undrade vad jag höll på med... Varför förstöra kroppen så när det gått så bra?? Bara att inse man hamnat i ett "återfall" av onyttigheter.. Jaja, bara att kavla upp armarna, ta tjuren vid hornen och börja om på ny kula.... I morgon är allt som vanligt igen.. Lucas är i skolan, Micke på jobb, och jag tar det lugnt ett tag till här hemma...

Aaaaow nooooo, nu kommer vänsterkroken med.....




lördag 3 november 2012

Bildbomb från hotellet

Hotellet är inte att rekommendera till någon. Tyvärr... Servicen var usel. Och sen märktes det att det bara var ett 3 stjärnit hotell. Får väl ändå säga vi är rätt så beresta, och har bott på olika sorters hotell.. Men hädanefter blir det bara 4+ och 5 stjärniga. En dag dog vattnet slut i duschen precis när man schampat sig.. Kom efter ett par min igen tack och lov... sipprande...
För att få igång tv:n var man tvungen att ha en fjärrkontroll... Som man fick lösa ut i receptionen mot en deposition på 20 euro... Fint kök på rummet men saknade helt utrustning.Endast 2 glas till 4 pers. Ingen minibar, aldrig ngt gratis vatten i kylen. Sista dagen pajja ac:n. OM den var på, så gick strömen på direkten... Den dagen det regna blev det full översvämning på balkongen då avloppet där var fullt...
Maten var smaklös och aldrig varm. T om jag som ÄLSKAR mat tyckte inte detta var ngn höjdare....Men man gick iaf ohungrig därifrån. Inte så mkt att välja på heller.. Så nä. Inget att rekommendera till andra. Men vattenlandet var helt okej... :) Och tillbaka till Gran Canaria kommer vi absolut att åka igen. Vi vantrivdes absolut inte. Men man stör sig på vissa saker när man är van vid andra. Låter kanske småaktigt..Men så är det iaf... Det var skönt med semester och avkoppling. Det behövdes verkligen. Och tyvärr går en vecka alldeles för snabbt.....


Hotellet. Bodde högst upp, längst till vänster, vån 9

Utsikt från pingishörnan

Ner mot stranden

Utsikt ner till hotellpoolen från vår balkong

Poolområdet som tillhörde 3 hotell

Em sol..

Nytt hotell på G i bergen

Poolområdet låg i mitten av komplexen och tillhörde minst 3 hotell. Det var helt okej. Vi låg dock bara där inne ½ dag. Det kosta nämligen 2 euro per solstol och 2 euro för ett parasoll. Och då var det bara solstolen. Hård och plastig. Ville du ha en mjuk dyna till den, kostade det ytterligare 2 euro/pers.. Så fattigt att sånt inte ingår i al inclusive. Men de tar bet för ALLT extra. SNÅLE!!!!


En fm lirade vi lite pingis, på betongbord och hårdplastnät. Inga stiga rack precis.. Hehehehe ( 10 euro i deposition för 1h spel... )

Självklart får man kränga hur mkt glass man vill på semestern.

Farmor solar. Hon låg typ såhär dagarna i ända. Skönt!

Lunch...

Efterrätt.. ( Farmors... )

Regn , regn regn och regn. Från morgon till kväll...

Stor härlig balkong

Hemfärd och inväntar taxin
 
Härlig utsikt från taxin...