söndag 29 april 2012

Sallad m jordgubbar..

Idag ville jag testa ngt nytt, så jag blandade ner jordgubbar i salladen. Gjorde sig super tillsammans med fetaosten...

Våren är här, & jag är på G

Mannen klipper kräset. Vilken känsla . Hello Vår!!! Jag sitter inne och längtar ut. Att sätta igång med planering osv i alla krulor.. Kanske ska inhandla ngn tomatplanta kanske. Vill skaffa en sådandär pallkrage och odla min egen sallad & grönsaker.. Ha lite vardaxlyx med att odla själv..Men vart ska den vara någonstans utan att det ser fult ut??? Får ge mig i i veckan iaf och shoppa lite växter. Hoppas bara jag kan plantera dom själv och att rygg/nacke inte tar så mkt stryk....

Igår var jag och skrev in mig på Viktväktarna. herrejewlar... Fick en smärre chock!!!! Fatta.... Jag har gått upp 16 kg på drygt 1 år!!! Say What??? Hello Big Mamma!!!
När jag hoppa upp på vågen, stod och småprata med konsulenten, slog jag ett öga åp siffran... ???? eeeeeh okeeeej. Gnugga mig i ögonen och kikade igen....... Så att det var sant... Jag tippa jag hade öktat ca 8-10 kr... Så var det 16 kg!!! Så nu ska jag loosa 18 kr... När jag hoppade av viktisarna i feb förra året, hade jag 2 kg kvar. Som jag så duktigt skulle " klara av själv" Mmmm se hur det gick.. Åt helvete!! De har kommit smygandes, och det är helt galet....
Jag är fortfarande i chock, men glad jag tog tag i problemet. Nu är jag med för 4.e ggn, och nu ska jag väl ändå kunna lyckas....??  Som jag längtar till juli/aug, när jag får börja träna/jogga igen... Eller längtar man så mkt nu bara för att " man inte får träna" ?? Så kan det med vara.Men lite " vardagsmotion" ska jag lägga in i dagliga schemat iaf. I morgon bitti ringer kl liiite tidigare. Dax för morgonpromenad igen.!

fredag 27 april 2012

Smälte till i hjärtat

Det smälte till i hjärtat när jag läste texten. Tack min underbara son, älskar dig med!


Vem stal veckodagarna & stickade conversedojjor

Hallå... redan fredag. Ganska galet... Vem är det som själ veckodagarna. Det var ju nyss måndag... Nåväl, nåväl, de e´ju bra att det är full rulle mot vår & försommar!
Då har man jobbat sin första vecka efter sjukskrivningen... Dock bara 50%. Har funkat bra. Känner jag blir trött i rygg samt nacke, så fort jag slutar, så det ÄR skönt att komma hem och vila sig lite eller vad man säger. Känner även av det på jobb. Och då är det skönt jag har ett höj -och sänkbart skrivbord. De går verkligen upp och ner nu må jag säga. Kör nog snart slut på motorn Hehehehe.

Faktiskt har jag satt personligt rekord hela vecka. Varit på jobb INNAN kl 08:00 var dag!! Har inte hänt på evigheter. Men " plötsligt händer det"

Vintertid, Javisst. MEN innan kl "8" iaf


I onsdags efter jobb var jag och käka lunch hos syrran. Hon bjussa på en Lax/Sparris paj. Herrejevlar vad go´den var!!! Läääängesedan jag åt ngt så gott. Jammi & 1000 tack. Mamma var med där på besök. Hon hade t om kommit dit till frukost, då hennes lägenhet blev slutstädad, då hon än en gång ska flytta... ( sen får de vara nock!! )

Smarriga pajjen
Smördegspaj med lax och sparris finns här  Och som efterrätt blev det andra små godingar som man INTE kan motstå :)

Var burken full eller inte när den sattes fram... Hehehe, de som hände i Glumslöv, stannar i Glumslöv.. 

 
Då jag var tvungen att vara hemma till 13:30 för att hämta minimannen på skolan ( han vill ha skjuts hem när det regnar.. & såklart får han det ) så blev inte besöket jäääättelång.. Men jag jobbar ju ½tid även nästa vecka, så jag kanske överraskar med ännu ett besök. Man får passa på så länge det fungerar :) Sen när alla jobbar som vanligt igen försvinner inte bara veckodagarna, utan då ryker även månaderna...  Och nästa vecka är jag ensam, tis-fre, då både Micke & Lurre drar till Barcelona för att beskåda fotboll.. Snacka om att jag ska äta lax i dagarna 3.... OCH rödbetssoppa!

Ingela visa ett par dojjor hon köpt till deraslilla barnbarn,  herregud så sött.. Stickade converse dojjor... Hade vatt coolt att ha själv med, som morronskor :)



I morgon lördag ska jag skriva in mig på Viktväktarna. Nu får det vara nock helt enkelt!! Spräckt ett par jeans under sjukskrivningen. Gått från strl 38/40-44 på 1 år.. Mår piss av det. Så nu tar jag grepp om deppet och gör något ÅT saken, annars väger jag snart 120 pannor..  Har faktiskt varit inne och sniffat på LCHF, då fler och fler kör på konceptet. men neeej, inget för mig. Jag gillar viktväktarna, och håller mig till dom.

Häromkvällen fick jag ett sötsug...som vanligt... och gjorde mig en fruktsallad på de 2 frukter/bär jag hitta i kylen. Jordgubbar & apelsin. Slängde i en klick kesella. Åååh, det var ljuvligt gott. Hade jag haft mörk choklad hemma hade jag nog rivit ner lite av det med.. men det fungera klockrent utan...


tisdag 24 april 2012

En egen tidning...

Lucas håller på att göra en egen tidning.... Sportbladet.  Han har skrivit för fullt hela kvällen. Han googlar fram bilder, kopierar & klistrar in. Fantastiskt kreaktiv är han, min lilla fining, och oj vad han lär sig....





En bland favvisarna

måndag 23 april 2012

Fan vad jag blivit känslig på sista tiden

Suttit och sett "Älskling du har blivit en tjockis"  ( gillar inte alls det namnet faktiskt ) och blir alltid så rörd i slutet så jag gråter... Vad händer med mig ?? Men jag blir så glad för deras skull, dom ör ju överglada..... att dom lyckas!!! Detta är inte första ggn som det händer heller.. Har blivit känslig på sistonde helt enkelt... :))

Lunch i uterummet

Idag intog jag min lunch i uterummet. Prisa gud, våren är på ingång, jättehärlig att äta ute!
Käka kålsoppa, som inte var god,,, inte alls faktiskt, och några fin crisp.. Ojojoj, jag känner hur kg rasar av mig hehehe.. På lör blir det.inskrivning på v v, punkt och slut :)


Lilla Ninja


Fina Ninja

Såhär ser lilla Ninja ut, som hon ska heta, Emil & Sannas dotter.
Får nog planera in en liten resa till Växjö snart känner jag...... 

söndag 22 april 2012

Lycka

Idag, nu ikväll blev jag "gammelmoster" :) Kan inte fatta det.. Min systerson Emil har blivit pappa, och hans Sanna mamma. Dom har blivit en "familj" Vilken lycka!! Till en fin liten flicka <3
Jag har blivit gammelmoster, min syrra "farmor" , mamma, pappa har blivit "gammelmormor & gammelmorfar..ofattbart...  Jag är så glad så jag låter en tår falla ner längs kinden......
Stort grattis till familjelivet Emil & Sanna

På dagen idag, för 6 mån sedan

Somnade vår älskade Tajan in <3.
Datumet var den 23 oktober 2011, så det har gått 6 mån i morgon enl datum, men det är iaf idag på dagen.
Det vara ett tufft beslut att fatta, men ett rätt beslut. Tomrummet är fortfarande stort, och saknaden är enorm. Vi tänker på dig Tajan varje dag, och vi vet att du finns bland oss hela tiden.

<3


"Goodbye My Lover"
Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer and when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the father of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bare my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
I'm so, I'm so, I'm so hollow.
I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
I'm so, I'm so, I'm so hollow.

lördag 21 april 2012

Seriespelet är igång

Nu, äntligen, är seriespelet igång för Lurreman. I dag, tidig morgon, en snabb samling för att sen köra i karavan till Mörarp.
Häljarp vann med hela 8-2, underbart.
Känns ovant att det bara ska spelas "1" match numera, och inte 3...Ovant på ett possitivt sätt :) När matchen var slut, var det bara att köra hem igen


Uppvärmning
Spelarna tackar publike med vågen

fredag 20 april 2012

Idag blir det solsken

Nu får det va slut med tråkigheterna här, nock med  energitjuvar!!... Idag har jag bestämt att detta kommer bli en bra dag!


Idag ska jag sätta mig i blen.... för första ggn på flera v, 5 faktiskt..... Har bokat en tid inne på Face & Body 
Ikväll ska Lucas på disco för första gången i hans liv... Det är ett F-3 disco på Sandåkerskolan. Satt och fundera hur mkt pengar man ska skicka med..... När jag fråga han igår vad det kostar att komma in, sa han det var gratis... Jaha... tänkte jag... Alright, shysst.. ...Sen sa jag att jag var tvungen att ta ut pengar som idag så han kunde ha med lite.. Han undra varför.. Jag förklara att han måste ha med lite för att kunna köpa läsk & godis eller vad dom nu säljer.. Så svara han - Vaaaa, delar dom inte ut sånt gratis, måste man köpa???
Hahahhaha.. Så då förmodar jag det kostar att gå in på stället med....
Jag, Linda & Krille ska testa bufeé nere på golfklubben ikväll, medans det är disco. 60 kr för bufée + en öl el 1 glas vin, Känns heeeelt okej. Mannen ska på fotbollsmatch i Glumslöv en sväng, han sluter upp senare Det är seriepremiär för P9 idag så ställer Häljarp upp med 2 lag, varav ett spelar ikväll & ett spelar i morgon. I moron är det Lucas tur att spela. Tror vi ska till Mörarp......

torsdag 19 april 2012

Blåögd.....eller vad det heter...

Undras om jag är blåögd ( heter det så?? ) .... Jag tror det iaf... Jag blir lovad gång, på gång, på gång, på gång : Jag ringer dig.... Man hoppas att för var gång ska personen ändra på sig, för det låter verkligen som det, och jag går på det varenda gång... Tji fick jag, även idag.. har väntat på ett telefonsamtal sen 13:30 som utlovades så sent som igårkväll, såvida han inte hann svänga förbi här själv.... Nu är kl 15 och jag har inte hört ett piss..... Varför låter jag mig själv luras såhär.... Jag vill ju sågärna tro gott om människor... Inte så konstigt man har dålig självkänsla ibland.. Nu är denna dagen förstörd! Urkass dag.... Hoppas morogndagen blir bättre...

onsdag 18 april 2012

Poppcornstime

Vankas porre ikväll.... Massor! De e ju Dr Snygg på tv :)) sen Body of proof..


Det pirra till i shoppingtarmen...

Satt i soffan och blädra i reklamen, och börja skriva ner på ett papper vad jag ansåg min garderob behövde...  =))
Undras om det hade gillats el ogillats om hade sagt om jag fullbordat min order.... Hehehe
Då är inte skor, badkläder el assessorer inräknade... Bara lite sommarnytt från 1 tidning....


Ombytta roller...

När jag stiger upp...( eller när jag förflyttar mig från sängen till soffan hehe... ) går nattsuddaren och lägger sig.. Då har han varit ute och jagat/busat/flörtat hela natten...





tisdag 17 april 2012

Det blir fotbollsskola i sommar....

I augusti drar minimannen på fotbollskola... och inte vilken som helst heller.....


Men inte så långt hehehe -  Liverpool Int. Football Academy -  i Löddeköpinge.... Ska bli coolt. Han är taggad. Och vi vet fler av han kompisar som ska dit. Kan bli en bra helg & härlig avslutning av min semester..

"Alla instruktörer är professionella tränare, anställda vid Liverpool Football Club. Instruktörerna har träning och instruktion av unga fotbollsspelare som yrke.
Deltagarna är i åldern 6-14 år och kommer från i stort sett hela landet. Det är egna flick och målvaktsklasser. "

måndag 16 april 2012

Om jag sadlar om..

Skulle jag nog vilja bli kostrådgivare... Satt och surfade in denna länk idag och fick en känsla av att detta skulle jag vilja göra.....

http://annahallenutbildningar.se/kostradgivarutbildning/malmo/

Funderingar & planeringar

Låg på soffan idag och funderade & planerade.... Vill såååååå gärna renovera stora delar av huset.. Måla om & tapetsera här & var. Vill nästan köra allt i vitt. Även inreda med nya möbler osv... En dröm jag haft länge.....
Idag slog även tanken mig att " bygga ut" och göra ett eget gym... Vår lilla gräsplätt bakom huset ser jag som en helt onödig yta. Man skulle kunna förlänga huset x lantal meter och få 2 rum till...

Ett "arbetsrum" såsom skrivbord, hyllor där allt är snyggt och organiserat! Och ett gym rum...Wooow... Stora glaspartier till fönster uppifrån och ner, på bägge sidor av huset ( öppningsbara eller skjutdörrar i gymet, utmed poolen ) , och sen helt vita väggar... Grått klinker på golvet med stora avlånga plattor. I gymet ska det finnas en crosstrainer, kanske ett löparband, hantlar på väggarna, en pilatesboll, en stepbräda, speglar, spottar i taket....... mm... oooj, livsfarligt att ligga och drömma/planera....

Tänk den dagen det står  : "Lindas & Michaels hemmagym"  Hehehehehe....... Någon dag hoppas jag att drömmen blir verkligehet.. :)

Lite Mindfulness..

Snotta detta från min systerdotter idag, genom hennes vän ( sorry.. men kunde inte motstå.. ) ... Tyckte det var bra och helt rätt tänk. Älskar det här med " mindfulness...

När du fokuserar på nuet kan du påverka nuet - När du påverkar nuet förändrar du din framtid"

Hur balanserar du ditt eget immunsystem (och påverkar andras)...?
(Om du är arg i en minut försvagas ditt immunsystem i 4-5 timmar.
Skrattar du i en minut stärks ditt immunsystem i 24 timmar.)

Fokusera på att skratta och att få människor att skratta denna veckan kära vänner så mår vi bättre på alla plan! 

F-O-C-U-S = Follow On Course Until Success

söndag 15 april 2012

Önsketänk

Surfade in på Bauhaus hemsida innan av en slump. Ooooojojojoj vad jag hitta grejor jag vill ha till vårt uterum och på uteplatsen sen till sommaren..... Ska bara vinna drömvinsten först.... Men önska kostar ju inget :))

En liten bod på den färdigställda platsen, att förvara våra saker i

En lyxig stol att chilla i med en bra bok, ett glas vin, eller varför inte en drink...

Ny soffa till uterummet

Ny grupp till andra sidan av uterummet

Ett nytt fränt parasoll....

Jodåsåatte.... Ska bara hosta fram litta monetas.... * host host*   Funka inte... Jag drömmer vidare.... "Plötsligt händer det...."  Moahahahahahaha

Tyst i huset...

Michael är på cupen även idag.... Lucas hann knappt svälja frukosten innan han ville ringa Hugo.. Han var dock inte hemma under fm. Vi mös istället i soffan hela fm. Lucas spela data, jag kolla tv.. Efter vi käkat lunch ( pizza rester från igår ) hoppa vi ur pyamasorna och traskade ner till Hugo. Jag droppa honom där och fick höra att de skulle vara " ensamma" hemma där en stund, då Hugos storebror spela final i hockey inne i Lna senare under em.  Helt ok för min del. Känns tryggt när han är där. Dom börjar bli lite stora nu med... Klarar sig själva en stund.. Dock får jag ju erkänna att tankarna har gått dit emellanåt.. Men om det skulle hänt ngt, så hade dom ju ringt hit :))

Jag traska sen vidare en sväng. Kunde tom gå lite snabbar nu än förra vecka.. Känns skönt! Sen resten av em/kvällen, har jag degat vidare i soffan., vilat ryggen... Hade lite känningar från igår, då jag stod upp väldans mycket.. . Jag sågen film, 3:e filmen i Twilight sagan, och den är faktiskt mycket mycket bättre än jag väntat mig. Jag är inte alls för det här med vampyrer osv,, men denna var helt okej. Sen lagade jag en fläskfilé gryta ( hitta ett nytt recept jag ville prova, blev jättegott ) , såg lite mer tv.... Nu börjar jag känna det hade vatt kul med lite sällskap... Här är så tyst....och inget kul att äta ensam.....

Sista veckan med i morgon jag är helt sjukskriven. Dagarna är planerade ända till torsdag .. På fre  vill jag vara lite själv.....  Känns både jobbigt & skönt att veta vad man ska göra ....

lördag 14 april 2012

Häljarps IF´s Vårcup = Vacker väder

Idag har det spelats fotboll... i massor. Och vi har haft ett underbart väder. När vi steg upp vid 06:00 i morse, var det rätt disigt, lika så när vi samlades 07:30.. Men sen blev det bara bättre och bättre. Typ strålande solsken hela dagen.. Men det har varit kallt  ändå mellan varven... Till och med så jag hade både mössa, vantar & halsduk på mig ett tag... Men jag kanske är en " chicken"... vad vet jag ? :)) Alla har glatt sig åt vädret iaf.. Spelar man bättre fotboll i fint väder ? Ja, så är det nog... Häljarp var grymma idag! 3 vinster och 1 förlust. Vi är oerhört nöjda. Kanske lite roligare fotboll nu, när det är 7-manna lag som spelar.
Uppvämning i tidig morgon...

Match nr 2

Så mysigt när föräldrarna bänkar sig på vallen och hejjar på...


Brrrrr, småkylligt i mellanåt...
När 3 matcher hade gått av stapeln och det var en längre paus. Så var jag tvungen att lyssna på min kropp... Jag var så trött i ryggen att jag knalla hem en sväng. Satte mig i soffan och vilade en  stund... Tog lite lunch, vilade igen.....
När kl närmade sig 15 och sista matchen skulle spelas... Knalla jag upp där igen. Så idag har jag motionerat utav bara h-vete :))

Min lunch.. Rullemacka, köttisar, hemmagjord rödbetssallad och lite rödlök.. Jammi Jammi
Efter matchen var det dax för prisutdelning. Michael samlade in sitt lag och delade ut medaljer till dom. Alla barn heja & tjoa och applåderade för varandra när deras namn ropades upp. Sånt härlig gäng dom är, och riktiga kämpar.......

Gänget :))

Lurreman

Innan det var det dax för Lucas och mig att knata hemåt, shoppades det i Team Sportia tältet. Lucas hitta ännu en fotboll till samlingen... En Barca boll..... Innan under dagen, handlade han nya målvaktshandskar... To m jag shoppa 2 st Sverige T-tröjor.... Så nu ska jag heja på Sverige som satan, heeeela EM iförd i mina nya tröjor :))

fredag 13 april 2012

Fredagen den 13:e... *suck*

Idag har det vatt en trist dag... Börja hyfsat... Sen dalade det bara..... Har inte råkat ut för någon fysisk skada... Mer psykiskt... Fått ett par käftsmällar idag.... Jag har varit arg, skakat, faktiskt även skrattat åt det, känt besvikelse, svek.... MEN INTE RÖKT!!!!! ( klappar mig själv på axeln) Tur jag har en fin familj som stöttar mig i allt. Så efter ett telefonsamtal med Michael kändes allt bra mkt bättre...  Thank U <3



Men, jag säger som Torsten Flink : Jag reser mig igen....... 
Hur är vissa personer funtade.... egentligen ???  Jag är verkligen inte perfekt, långt ifrån... Men jag kan tänka iaf, och på mer än mig själv.
Efter helgen tar jag tag i dilemmat igen.... Vad allt handlar om,,, kanske kommer komma här senare. Men inte nu... Jag vill inte heller egentligen skriva om trista grejor eller saker, och vill därför inte heller hänga ut någon. Men jag bara behövde skriva av mig lite nu... Annars är snart gotteskålen tom.. Behövde ngt att göra..

Denna helg ska jag njuta av Vårcuppen som är här i Häljarp. Lucas ska ha samling 07:30 i morgon bitti. Sen spelar han 3 matcher under hela dagen. Den sista gick vid 15:20 tror jag.. Tot är det 90 lag som ska spela matcher under lör & sön, över 200 matcher.. En härlig tillställning om bara vädret håller vad dom lovar, uppehåll!
Michael är rätt delaktig i detta, så klart....  Han har verkligen jobbat hårt med detta, och nästa vecka ska det bli sååå skönt, att "Inte ha ngt att göra eller fixa eller tänka på" :))

torsdag 12 april 2012

Efter distriktsköterskan

Ser det nu ut såhär.... Lite svullen i såret.... Det söker mig rejält... Hon sa det såg jättefint ut iaf. Nu ska det vara tejpat i typ 8 v. Och även i solskenet i sommar....



Sniff sniff.....

Sniff sniff.... Det luktar bannemaj "vår"... Tog en morgonpromenad till distriktsköterskan idag. Njöt av att promenera genom "skogen" och se hur grönt det börjar bli... Knopparna börjar slå ut, fågelkvitter i luften,,, mmm, jag njuter....




onsdag 11 april 2012

Mardrömmar...... Varför finns dom ?

Det är inte Lucas som har mardrömmar nu... nej, det är jag. Har typ haft det sen jag kom hem från sjukan... Alltså i snart 3 v.... Det är så fruktansvärt jobbigt... Jag blir störd i min nattsömn för jag vaknar ju alltid av dom. Oftast drömmer jag saker som handlat om mig själv... Att jag blir skadad, kan vara bortrövad, kidnappad, dödad, skjuten, drunknar... Ja, allt.....
Idag var jag tvungen att googla lite om det.. och kom då fram till bla detta :

Varför drömmer vi mardrömmar? De allra flesta har någon gång haft en mardröm eller ångestladdad och obehaglig dröm indränkt i sorg, oro, skuldkänslor eller ångest. För många är mardrömmar ett återkommande tema i deras drömmar. Faktum är att över 50 % rapporterar att de har mardrömmar tämligen ofta, och kvinnor har ofta mardrömmar än män.

Faktorer som ligger bakom mardrömmar

  • Vissa sjukdomar, som feber, eller mediciner kan trigga en mardröm.
  • Traumatiska händelser som skada, dödsfall i familjen, att bli utsatt för våldsbrott etc. är också en vanlig bakomliggande orsak.
  • Oro och farhågor eller stress är vanliga orsaker till mardrömmar.
  • Sigmund Freud hävdade att vi drömmer om de saker vårt undermedvetna fruktar eller åtrår, därför kan mardrömmarna och ångestdrömmar vara det undermedvetna som bubblar.
  • Vätskebrist kan också få igång mardrömmar, eller obehagliga drömmar på samma sätt som en uttorkad människa lider av obehagliga hallucinationer. Alkohol kan också orsaka mardrömmar, förmodligen för att det leder till just vätskebrist

Hur botar man mardrömmar?

Det första steget är alltid att finna den underliggande orsaken till mardrömmarna. Har du börjat med en ny medicin, har det hänt något livsomvälvande i ditt liv som ett nytt jobb eller en flytt, är du stressad eller orolig för någonting som ligger i framtiden? Ofta räcker det att man identifierar källan till mardrömmarna för att de ska försvinna. I mer extrema fall finns det hjälp att få, som till exempel kognitiv terapi

Natten till idag, drömde jag att min pappa blev ihjälskjuten mitt framför mina ögon....  Det är så otäckt när det är så verkligt....
Jag står i kö för att få komma till och prata med ngn om detta, då detta inte känns okej......

Hello Trädgård

Ååååh, Solen kika fram här i kväll i ca 10 min.. Men under de få minuterna, så kom känslan igen av att gå ut och fixa i trädgården... Men de går ju inte... Men önska kan man ju få göra.
denna trädgård behöver verkligen få en ordentlig uppfräschning, ett ansiktslyft, här är inget som är fint...

Vill åka till Petab, Petör, Växthuset i Tullstorp och bara shoppa loss, ordentligt. Det hade vatt fruktansvärt kul.....





Ska köpa lite tomatplaner iaf, och ha i uterummet. Sen är jag även sugen på att odla ngt mera, typ sallad, morötter och fler grönsaker.... Kanske ska införskaffa mig en sådandär pallkrage och lite jord... Och starta ett projekt...... Ja, så får det nog bli....